KUNNAT

Rakennetaan yhdessä alueellista elivoimaisuutta

Terveyspalvelu Verso tuottaa kustannusvaikuttavia lähipalveluita 17 kunnan alueella Itä-Suomessa.

Terveyspalvelu Verson ammattitaitoinen henkilöstö huolehtii yhdessä työnantajan kanssa työntekijöiden työhyvinvoinnista, työn sujumisesta ja jokaisen työntekijän työkunnosta. SILMU-palvelumalli pitää sisällään lakisääteisen ennaltaehkäisevän työterveyshuollon, ja VERSO-palvelumalli lisäksi työkykyä ylläpitävät sairaanhoidon palvelut. PITKO-palvelumallissa järjestämme kumppaninasi myös opiskelu- ja työterveyshuollon ulkopuolelle jäävien nuorten ja työikäisten lakisääteisen terveysneuvonnan ja terveystarkastukset.

Terveyspalvelu Verso on vaikuttava ja luotettava kumppanisi.

Kysy lisää:

Annamari Luostarinen

Palvelupäällikkö (eteläinen alue)
0400-253 871
annamari.luostarinen@terveyspalveluverso.fi

Anne Väisänen

Palvelupäällikkö (pohjoinen alue)
040-355 9618
anne.vaisanen@terveyspalveluverso.fi

Voit myös lähettää kuvauksen kuntaorganisaationne tarpeista alla olevalla lomakkeella.

TYÖTERVEYSHUOLTO

Työterveyshuolto

Tuotamme sekä lakisääteisen ennaltaehkäisevän työtyöterveyshuollon (SILMU) että kokonaisvaltaisen työterveyshuollon (VERSO) palveluita. Palvelukokonaisuus suunnitellaan kuntaorganisaation tarpeisiin yhdessä palvelupäällikkömme kanssa.

TERVEYSTARKASTUS

Työttömien terveystarkastus

Terveyspalvelu Verso järjestää kuntien kumppanina myös opiskelija- ja työterveyshuollon ulkopuolelle jäävien nuorten ja työikäisten palveluita heidän terveyden ja hyvinvoinnin seuraamiseksi ja edistämiseksi. PITKO-palvelumalli mahdollistaa konkreettisia säästöjä työmarkkinatuen kuntaosuuksien maksuissa.

SILMU

Lakisääteinen työterveyssopimus

Tuotamme toimialueemme yrittäjille, työnantajille ja yrityksille työterveyshuollon lakisääteisiä palveluita. Työterveyshuollon palvelusopimus tehdään yhdessä palvelupäällikkömme kanssa. Lakisääteinen työterveyssopimus pitää sisällään ennaltaehkäisevän työterveyshuollon, eli työterveystarkastukset ja työpaikkaselvitykset. Käytettävissäsi on työterveyshuollon omahoitaja -tiimi.

VERSO

Kokonaisvaltainen työterveyssopimus

Kokonaisvaltainen työterveyssopimus tehdään yhdessä palvelupäällikkömme kanssa. Työterveystarkastusten, työpaikkaselvitysten sekä omahoitaja -tiimin terveyden edistämisen tuen lisäksi räätälöimme yhdessä yrityksellesi työkykyä ylläpitävät sairaanhoidon palvelut.