TULE MEILLE TÖIHIN!

HAEMME TYÖTERVEYSLÄÄKÄREITÄ

Etsimme työterveyslääkäreitä Terveyspalvelu Verso Oy:n Kuopion, Kaavin sekä Pielavesi-Keiteleen toimipisteisiin

Meillä pääset työskentelemään hyvässä työilmapiirissä ja tarjoamme monipuolisen työnkuvan kehittyvässä- ja kasvavassa organisaatiossa. Panostamme lääkäreiden koulutukseen ja erikoistuvien lääkäreiden ohjaukseen. Olemme joustavia työajan ja palkkamallien suhteen. Työn voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Arvostamme halua kehittää omaa osaamista sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Voit olla kokenut työterveyslääkäri tai työterveyshuollosta kiinnostunut yleislääkäri. Meillä voit suorittaa myös erikoistumispalveluita.

 Terveyspalvelu Verso Oy toimii 17 kunnan alueella Pohjois-Savossa, tarjoamme työterveyshuollon sekä yksityisen terveydenhuollon palveluita.  Asiakkaanamme on yli 16000 työterveyshuollon henkilöasiakasta ja yli 2000 työnantaja-asiakasta.  Terveyspalvelu Verson palveluksessa työskentelee yli 60 terveydenhuollon ammattilaista.

Täytämme paikat sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Lisätietoja ja yhteydenotot:

Vastaava työterveyslääkäri Minna Harri-Mikkola

minna.harri-mikkola@terveyspalveluverso.fi

Puhelin: 040-712 7390

VERSO

Työskentele mukavassa ympäristössä osaavien kollegoiden kanssa. Terveyspalvelu Verso Oy on työterveyshuollon ja terveydenhuollon palveluita laajasti Pohjois-Savon maakunnan alueella tuottava yritys. Tuotamme työterveyshuollon palveluita noin 16 000 henkilöasiakkaalle, yli 2000:lle työterveyshuollon sopimusasiakkaalle sekä toiminta-alueemme yksityisille henkilöasiakkaille.

Terveyspalvelu Verson palveluksessa on yli 60 terveydenhuollon ammattilaista