Tervetuloa!

Sähköinen ajanvarauksemme on käytettävissä 24/7. Asiakaspalvelumme auttaa ajanvarauksessa klo 8 – 16 välisenä aikana numerossa 017 – 272 4250.

Vapaita aikoja

Valitettavasti hakemallasi paikkakunnalla ei ole heti vapaita aikoja tälle päivälle

Siirry ajanvaraukseen

Lisää vapaita aikoja löydät suoraan portaalista!

Kirjaudu portaaliin

Käyttämässämme Telian puhelinvaihdepalvelussa on vikaa, eikä ajanvarausnumero toimi. Saat varattua ajan seuraavista numeroista:

0407126722
0407121039
0407121168
0403522038
0407127380

Pyrimme saamaan puhelinpalvelun käyttöön mahdollisimman pian. Pahoittelut häiriöstä!

TERVEYTTÄ LÄHIPALVELUINA

Yrityksesi terveydenhuolto on järjestetty helposti Terveyspalvelu Versossa Pohjois-Savon alueella. Tuotamme palvelut sinulle ja yrityksellesi lähipalveluina kustannusvaikuttavasti.

Lue lisää>>

HENKILÖASIAKKAAT

Tutuilla asiantuntijoillamme voit asioida myös itse maksavana asiakkaana. Palvelut vaihtelevat paikkakunnittain. Tutustu lisää alla olevasta linkistä.

Lue lisää>> 

TYÖKYKYJOHTAMINEN

Terveyspalvelu Verso on terveys- ja työkykyjohtamisen asiantuntija. Palveluidemme avulla asiakkaamme lisäävät työntekjöiden tuottavuutta ja hallitsevat jatkuvasti kasvavia kustanuksia.

Lue lisää>> 

TYÖHYVINVOINTI KUULUU MYÖS MAASEUDULLE

Pohjoissavolaisista viljelijöistä alle puolet kuuluu työterveyshuollon piiriin. Terveyspalvelu Verso ja MTK Pohjois-Savo ovat tarttuneet tähän epäkohtaan ja haluavat kulkea kumppanina maatalousyrittäjien arjessa.

Tutustu alla olevista videoista miten tämä käytännössä toimii!

AJANKOHTAISTA


Savon Yrittäjät ja Verso yhteistyöhön

Terveyspalvelu Verso ja Savon Yrittäjät ovat sopineet yhteistyöstä yrittäjien työterveyspalveluiden järjestämiseksi. Yhteistyösopimus mahdollistaa palveluiden järjestämisen koko Pohjois-Savon alueella tehokkaasti.

Lue lisää