YHteistyö

Terveyspalvelu Verso haluaa olla tukemassa lähipalveluillaan alueellista hyvinvointia ja elinvoimaa. Yhteistyön osalta se näkyyy liikunnan ja terveyden tukemisessa alueellisesti. Haluamme mahdollistaa lasten ja nuorten liikuntaa ja tervyttä edistää toimintaa alueen asukkaiden hyväksi.

Tee suunnitelma yhteistyöstä

Työntekijämme ovat alueellisia hyvinvoinnin ja terveyden lähettiläitä. Sinä voit saada hyvää aikaan alueellasi.  Haluamme kuulla miten sinä voit tehdä Versosta yhteisösi  hyvinvointia tukevan jäsenen. 

Kerro hakemuksessa: Lyhyt kuvaus toimijasta,  sinun ja yhteyshenkilön yhteystiedot,  miksi haluat suunnata tukea toimintaan,  kuinka yhteistyö tuodaan esiin ja miten sitoudut sen varmistamaan.

Laadi suunnitelma *.word / *.ppt / sähköpostimuotoon. Lähetä se jani.back(at)terveyspalveluverso.fi

Käsittelemme kaikki hakemukset Terveyspalvelu Verson johtoryhmässä kuukausittain.  Hyväksyttyjen hankkeiden kriteerit ja reunaehdot käymme yhteistyökumppanin ja Verson työntekjän kanssa läpi. 

Haluamme olla tukemassa  mahdollisimman montaa hanketta, joten rahalliset resurssimme ovat rajatut. Lopullisen päätöksen jälkeen tehdään virallinen sopimus.  Sen täyttää Verson työntekijä. Sen pohjalta Terveyspalvelu Verso lähettää sopimuksen työntekijälle ja yhteyshenkilölle. Sopimuksen yhteydessä on lisäliite maksuliikenteen hoitamiseksi.

Sopimus

Täytä sopimus vasta kun olet  suullisesti tai kirjallisesti sopinut hankkeen ja sen sisällön hyväksymisestä.